PROINS d.o.o.
info@proins-instalacije.si

Poslovno-komercialni objekti

Celovito ponudbo izvedbe strojnih inštalacij v podjetju  PROINS d.o.o. dopolnjuje dobava opreme in izvedba celotnih strojnih inštalacij tudi  na zahtevnejših komercialnih objektih, kot so zdravilišča, trgovski centri, skladišča, komercialne zgradbe, večje hale, bolnišnice in podobno.

V ta rang naše izvedbe spadajo tudi inštalacije, ki se nanašajo na sanitarno in tehnološko vodo ter kompletna tehnološka postrojenja za  pripravo  sanitarne  vode,  črpališča,  hidroforne  postaje  in hidrantna omrežja. Inštalacije v tovrstnih objektih potekajo vidno in tudi podometno oziroma pod zaključnim talnim slojem.

Prezračevalne  cevi  in  kanale  izvajamo  glede  na  tehnične  in tehnološke  zahteve  projekta  in  investitorja,  ne  glede  na  vrsto materiala,  saj  imamo  izkušnje  pri  vgradnji  vseh  vrst  materialov. Glede na tehnološko zahtevnost projekta izvajamo tudi   toplotno izolacijo kanalov bodisi v proizvodnji ali pa neposredno na samemu objektu.

Bogate izkušnje imamo tudi na področju prezračevanja, ogrevanja in klimatizacije, kjer poskrbimo tako za strokovno vgradnjo klimatske naprave, toplotnih črpalk, hladilnikov vode, pripravo zraka, kot tudi za učinkovit transport zraka. Dobavljamo in montiramo vse vrste  prezračevalnih oziroma klimatskih naprav vseh dobaviteljev, vedno skladno z željami investitorja in zahtevami projekta, poskrbimo pa tudi za zanesljivo delovanje krmilnega sistema.